Team VerzuimConsult

In de afgelopen jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een hechte groep van medische, arbeidsdeskundige en sociaal bedrijfskundige consultants. We besteden continue aandacht voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Dat doen we op individueel als op organisatieniveau. Daarbij zijn we als team altijd heel actief in uitwisseling en deling van kennis. Dat maakt dat we in staat om écht  toegevoegde waarde te leveren én de meest uitdagende opdrachten aan te kunnen! Het motto binnen ons team is dan ook: ‘Leuk werk en tevreden klanten’.

Wat ons inspireerde? De kloof dichten…

Het idee voor VerzuimConsult ontstond tijdens ons dienstverband waar wij in loondienst werkten als bedrijfsarts (Frans van den Nieuwenhof) en arbeidsdeskundige (Theo Stokking). Tijdens deze periode ontwikkelden we verschillende werkmethodes waaronder het ‘belangenmodel’. Het begon ons op te vallen dat waar onze ‘cases’ altijd tot een succesvol einde kwamen en dat dat bij andere bedrijven gewoonweg niet gebeurde. Voor ons hét moment om VerzuimConsult op te richten. En met succes…

We zijn inmiddels 14 jaar verder en uitgegroeid tot een team professionals met klanten als KLM, Ikea, Securitas, ArboAnders en meer. Belangrijker nog; we kunnen nu op grote schaal zowel werkgever als werknemers helpen tot een optimale oplossing te komen!

Ons volgen?

We publiceren regelmatig over actuele verzuim- en arbeidsongeschiktheid gerelateerde onderwerpen en spreken geregeld tijdens congressen en andere evenementen. Volg ons ook op LinkedIn en Twitter.