Graag nemen we u mee in de maatregelen die VerzuimConsult treft in verband met het Corona virus.

Samengevat: alle dienstverlening loopt gewoon door maar in aangepaste, veilige vorm.

Tijdelijke maatregelen

Door de Corona crisis moeten we tijdelijk onze werkwijze aanpassen. Daarom zullen we de komende periode onze arbeidsdeskundige en verzekeringsgeneeskundige onderzoeken zoveel mogelijk via videobellen van Google Hangouts Meet uitvoeren. U of uw collega krijgt hiervoor een uitnodiging van de betreffende consultant. Als videobellen niet mogelijk is, kan er ook een telefonische afspraak worden ingepland. U doet dit in overleg met de betreffende consultant. Voor Bezwaar- en Beroepszaken kunt u ons uiteraard ook blijven benaderen, deze worden vanuit huis uitgevoerd.

Alle onderzoeken lopen volledig conform planning door, terwijl door de “aanpak op afstand” mogelijke blootstelling aan het Corona virus wordt voorkomen. Doordat alle afspraken doorgaan en worden uitgevoerd door onze eigen deskundige consultants, blijft zowel de inhoud als de kwaliteit van de rapportages zoals jullie van ons gewend zijn.

Zodra het kan, pakken we de persoonlijke aanpak bij u op locatie of in de thuissituatie weer op.

Aanmeldingen welkom, voorkom vertraging!

Op dit moment is voor iedereen onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze Corona crisis en hoe lang het allemaal gaat duren. We raden werkgevers aan om, zeker daar waar er een wettelijk kader is (bijvoorbeeld Wet Verbetering Poortwachter), medewerkers zonder vertraging aan te blijven melden. Wacht niet af. Met de maatregelen die we bij VerzuimConsult getroffen hebben, kan begeleiding op afstand direct en veilig worden uitgevoerd en opgestart. Medewerkers die zelf thuis werken of in quarantaine zitten, kunnen op afstand en thuis worden bediend. Inhoudelijk loopt alles zoals altijd.

 

Vragen?

Mochten er vragen zijn dan horen we dit graag. Wij zijn gewoon bereikbaar, zoals u dat van ons bent gewend.