Diensten

Wat betekent verzuim voor mijn organisatie en hoe richt ik mijn beleid daar op in? Wat moet ik doen om kosten en risico’s te beheersen? Onderwerpen waar uw organisatie ongetwijfeld mee te maken krijgt. Wat het probleem dan ook mag zijn, wij kunnen u er ongetwijfeld mee helpen!

Kosten- en risicobeheersing

Complex, langdurig verzuim… Als ondernemer zit u er niet op te wachten, maar u krijgt er ongetwijfeld mee te maken. Wat kunt u dan doen om de kosten en risico’s te beheersen? Wij helpen graag verder! Wij weten namelijk precies welke risico’s u loopt, welke opties er zijn én hoe we een duurzame oplossing kunnen creëren. Een oplossing die voor u als ondernemer de minste kosten en risico’s met zich meebrengt en voor uw medewerker de beste mogelijkheden biedt.

Kosten- en risicobeheersing

Bezwaar- en beroepszaken

Heeft een beslissing van het UWV financiële gevolgen voor uw organisatie? In veel gevallen is het lonend om deze inhoudelijk te laten ‘screenen’. Hierbij kunnen we direct zien of we juridische en inhoudelijke kansen zien voor een procedure. Zijn die kansen er? Dan is dat altijd aantrekkelijk voor uw organisatie. In zeker 95% van de gevallen winnen wij een procedure!

Bezwaar- en beroepszaken

Re-integratiemanagement

Hoe ondersteun ik mijn leidinggevenden en personeelsfunctionarissen bij langdurig en complex verzuim? Welke risico’s loopt mijn organisatie en hoe richt ik mijn beleid daar op in? Vragen die u zich moet stellen als u écht zelf de regie wilt houden over langdurig en complex verzuim. Wij ondersteunen u graag bij het maken van beleid, procedures en protocollen zodat uw organisatie maximaal beschermt is tegen financiële risico’s.

Re-integratiemanagement

Medisch advies & taakdelegatie

Hoe u met minder bedrijfsartsen toch dezelfde kwaliteit kunt bieden? Implementeer ‘taakdelegatie’ in uw organisatie. Een concept waarbij (een gedeelte van) de verantwoordelijkheden van de bedrijfsarts wordt overgedragen aan ‘casemanagers’. Het concept is 100% UWV proof, juridisch waterdicht (wet op privacy) en het belangrijkste; het biedt uw medewerkers de beste re-integratie ondersteuning.

Medisch advies & taakdelegatie